tirsdag 22. oktober 2013

Tussler var med på lavlandsprøve.

Kompis stilte på jaktprøve på Hamar i helga. Tussler var med å gikk hele lørdag. Det gikk veldig greit, det var ikke akkurat tungt terreng å gå i :-)

 Spesielt med lavlandsprøve. Gangavstand til Vikingeskipet, og fasan og rapphøns ligger i hagene til folk. 

 I huset øverst til venstre satt det en mann og kikket ut gjennom stuevinduet. Hadde vel dagens underholdning han også tenker jeg :-) 

En halvsøster av valpen var med som tilskuer også. Munnkefjellets Vega. Lett type, men hun var ganske tynn i tillegg. Og for en trivelig søster de har :-)  Ikke noe styr, og ikke en lyd, i motsetning til noen andre strihår som var med... Og nei, det var ingen av våre hunder :-) 

Her er Tussler sliten. Men etter litt soving med sekken som hodepute, var alt tipp topp igjen.

mandag 14. oktober 2013

Tussler var med på jaktprøve på Smøla.

Tussler har hatt sin første tur i Smølas store myrer. Ikke de lange turene men dog. Binn der, dønn dætt! Bestefar Kompis stilte på jaktprøve der i helga, og Tussler fikk prøvd campingvogna og lange dager i bilen. Gikk greit alt dette, foruten jaktprøven....

 Når jeg blir stor, skal jeg bli like flink som mamma til å løpe i myra.


Bestefar Kompis og noen av de andre flinke hundene som stiller i VK. Bestemor Aqua og skyggen av fotografen i forgrunnen.

fredag 4. oktober 2013

Tussler på hyttetur sammen med Rogg.

Onsdag og torsdag var det skogsfuglprøve i Budalen, og vi ble buden på hytta til Nina og Ketil. Der var vi sammen med Anne Grete og Einar Malm. Det ble ingen premie på Einar og Basta, men Steinar og Kompis fikk en 2.AK på onsdag.
Takk til Nina og Ketil for et trivelig opphold, og vi kommer gjerne igjen :-)

 Tussler og Rogg

 Tareskogens Rogg, Selungen til Nina :-)

Tre damer på tur i vakre Budalen. Anne Grete Malm, Nina Rossen og meg Lindis. Hundene Basta og Lydia, Pia og Rogg, Aqua, Liliedugg og Tussler.