torsdag 22. oktober 2009

Lone har vært savnet, og kommet til rette!

Søndag formiddag kom Lone og deres borderterrier Mulle bort, etter å ha lekt sammen på tunet hjemme. En leteaksjon ble igangsatt med folk fra Rindalen, og i tillegg var Steinar og Aqua med å lette. Mandag ettermiddag kom Mulle til rette, men Lone var ikke sammen med han. Tiden gikk uten at de kunne se noe til henne. På dagen var det forholdsvis bra temperatur, men på natten var det frost. Dette trodde vi ikke hun kunne overleve, så vi støttet oss til håpet om at noen hadde plukket henne opp. Flere synske ble kontaktet, og de gav litt sammenfallende meldinger. En ting var alle klar på; hun er i live!
Torsdag hadde de gitt opp letingen i skogen i området rundt gården. Den lokale avisen var kontaktet, og Lone fikk nesten hele baksiden med bilde og etterlysning på onsdag. Torsdag fant en dame fra Orkdal en valp på Søvasskjølen, 6,5 km fra gården i luftlinje. Det er langt! Hun ringte så en venninne som hadde en mann som hadde lest artikkelen i Søra. Bildet ble sendt til venninnen, som så at jo da, dette er Lone! Bjørn Ove ble ringt, og etter kort tid ble de lykkelig gjennforrent.
Helt utrolig, 3 måneder gammel, over fire døgn alene på fjellet med temperatur rundt -5 grader om natten. Dette er en solid hund.
Bildene av Lone er rett etter gjenforreningen. Hun er avmagret, sliten og veldig sårbent. Men glad og lykkelig.
En stor takk til alle som har bistått med leting, gitt en skulder å gråte på, og holdt opptimismen oppe.

http://www.avisa-st.no/arkiv/rindal/article1247748.ece

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar