søndag 20. desember 2009

Rapport fra Tareskoge.

Nesten tomt for hunder igjen. Ståle har vært her og hentet Balder. Den gjensynsgleden var til å bli rørt av. Balder kastet seg rundt halsen på Ståle. det skal litt mer til en måneds fravær fra hverandre for at Balder skulle kunne glemme han.

Lars har også vært her en tur. Hadde med seg lille Tang. Han er rolig, stødig og sjarmerende. Han har litt mye pels, så der får nok Lars en liten jobb med pelsstell.
Lars og jeg tok med oss alle fem (Aqua, Kompis, Lilie, Balder, og Tang), en tur i skogen. Mye løping, og en del undersøkelse av terrenget på egen hånd. Kompis fikk en stand på en skogsfugl mens han gikk på vegen. En glimrende anledning for oss å ta med valpene opp i situasjonen. Det sier litt om Kompis også at han er uberørt av tre valper som løper rundt han i en slik situasjon. Det var dessverre tett vegetasjon mellom Kompis og fuglen så det var litt vanskelig å se. Valpene fikk ikke med seg oppflukten, Både Lilie og Balder reagerte på oppfluktstedet. Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.¨


Balder.

Hundene til Lars. Kompis og Tang. Far og sønn.


Liliedugg trener på stand. Det er bror Balder som er målet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar