lørdag 12. desember 2009

Noe fra Norsk Vinnerutstilling i Lillestrøm.


29 november var vi på Norsk Vinnerutstilling i Lillestrøm. (Resultatet finner du på nyhetsbloggen. Dette er ulempen med to blogger.) Kompis sin oppdretter Sigrid og hennes mann Willy var så gjestfri og åpnet sitt hus for oss langveisfarende fra Trønderlagen. Vi hadde med Kompis, Aqua, Lilie og Balder. Sigrid har selv tre strihår og en dvergdachs, så der var mange hunder. Men det var plass til flere, så Lars og Tang kom, Og Jago med Heidi og Terje. Behagelig rolig med tanke på hvor mange hunder det var der.
Vi vil takke Sigrid for gjestfriheten, og takke Lars og Sigrid for utrolig god mat. Praten dreide seg mye om hund rundt matbordet den kvelden .
Søndag var det å stå opp ordne seg, konstantere at man var nervøs denne gangen også… Panikk da jeg ikke fant alle papirene, som selvfølgelig lå der de skulle.
Da vi kom til utstillingen var det like morsomt å møte både de man viste skulle være der og de uventede. Vi ble veldig glade for at Stig og Porter med kone og begge døtrene kom for å treffe oss. Porter har blitt en kjekk ung mann . Heidi og Jago kom også en tur. Lilie og Balder ble også med inn på utstillingen. De tok det hele med stor fatning de også. Det er en stor utstilling, nesten 19 000 var innom i løpet av helgen.
På hjemtur stakk vi innom Tretten, der Aqua’s oppdrettere Astrid og Geir Leren bor, for å få oss en kopp kaffe, og samtidig vise frem de håpefulle.
Kom hjem kl. to på natta, så vi var trøtte på jobb dagen etter. Men det var turen absolutt verdt.

Brødrene Jago og Porter.

Heidi har lært Jago mange kunster, her sitter han "bamse".

Stig og Porter. Fornøyd :-)

Pappa Stig tok dette bildet av Porter mens han var på utstillingen.

Her er pappa Kompis i grupperingen. Dette er det stil over folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar