mandag 14. september 2009

Rapport fra Tareskogen.

 Hei alle sammen.
Det er litt stillere her i huset nå. Fem av ti valper er blitt hentet av sine nye eiere. Men fem valper er jo faktisk et helt kull det også. De blir hentet etter hvert de andre også. Greit med gradvis henting av de små. Både for oss og for Aqua tror vi. På lørdag dro det fire stykker, da ble hun litt urolig da det ble tomt for folk og hun fikk oversikt. Virket som om regnestykket ikke helt gikk opp for henne.
Aqua har forandret seg litt etter lørdag, hun har blitt en KJEMPEVALP! Hun inviterer ofte til lek med valpene. Da blir det livlig i stua skal dere tro. Vi må roe henne ned litt for hun er en litt for stor valp til fritt å få utfolde seg .
Vi vil gjerne takke dere som har hentet for alle tilbakemeldingene vi har fått. Så fint å få høre hvordan turen har gått for hver enkelt, og hvordan de har taklet å komme til nye hjem.
Det har gått så fint med alle mann, med små variasjoner. Ingen bilsyke, sover stort sett greit, og normalt forhold til mat.
I dag tok vi med Jago og Tang ut for foto og trening med vinge. Kan oppsummeres slik:
Tang er blitt ivrig på vingen og  tar veldig bra stand.
Jago er VELDIG ivrig på vingen, tok slitt stand i starten, kokte så litt over, flyr høyt. Heidi her har du litt jobb.
Det mest vanlige er ikke å trene med to i gangen. Vi gjorde det for å få opp interessen til Tang. Det virket. Denne kombinasjonen gjentas ikke.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar