torsdag 24. september 2009

Rapport fra Tareskogen.


Stille i Tareskogen nå. Men du verden så bløtt!!! Det reiner og det reiner. Bøttet ned i dagesvis. Luftegården til hundene ser ut som et gjørmhøl. Det samme er tilfellet med gulvet på stua.
Birk blir hentet på søndag så da blir det bare to igjen. Vi kommer til å savne han. Han er så mye roligere en Tang og Lilje. Kjetil kommer til å få seg en drømmevalp! Håper jeg... Lilje var også en rolig valp en gang, det er hun ikke lengre. Bjeffer iherdig under leking, biter gutta i ørene og er ikke bare snill.
Men jeg er imponert over hvor flinke de er til å høre etter når vi sier nei. Og så sitter de som lys når de skal få mat.
Steinar og Kompis stiller på Sølvhundprøven på Dovre i helgen. De stiller sammen med de store gutta i VK. Er spent på resultatet. Første kvalifisering er i morgen, og finale på søndag.
Geir (det er han som har Isi, den brune tispa), stiller i Norsk Derby i helga. Det er også på Dovre, så gutta camper sammen. Det er desverre kun to stykk vorsteh som har kvalifisert seg. De er Trygve Vedvang, og som nevnt Geir. Til dere østlendinger: Ja de er trøndere begg to :-). Vi ønsker de lykke til!

Hvor går grensen? Når er man egentlig på bordet? De er Tang som er avbildet Lars. Men han var jo så søt der han lå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar